σε φύλλο καταϊφι με κόκκινα γλυκά πιπέρια
με ψητά ντοματίνια, καραμελωμένα κρεμμύδια και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
με αυγά (Μεγάρων), καπνιστό ψαρονέφρι και φέτα Καρδίτσας.
(Ελευθέρας Βοσκής)
με μους φέτας και κρέμα παλαιωμένου βαλσάμικου.
γεμιστά με κοτόπουλο και λαχανικά σε γλυκόξινη σάλτσα.
με μελίχλωρο και σάλτσα γιαουρτιού με φρέσκο δυόσμο.
με φρέσκια ντομάτα, Γαλλικό κατσικίσιο τυρί και τραγανό προσούτο.
αραβική πίτα με κιμά από μοσχάρι και αρνί και πεπεροντσίνο. Σερβίρεται με κατίκι Δομοκού.